ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟ !

ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟ !




⚠️ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ⚠️
●ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ" ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΒΑΛΕ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΕΣΩ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: 
ΠΗΓΗ

●ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ!

▪︎Σας παραθέτω εδώ το επίσημο έγγραφο της μήνυσης σε ηλεκτρονική μορφή: https://drive.google.com/…/1380-D6wUf9eWhsicN7iIwqgeQByd0lQ…
●Οι μαζικές μηνύσεις δεν θα φέρουν κανένα αποτέλεσμα και θα αγνοηθούν, καθώς δεν έχουν πρόσωπο. Αντιθέτως, οι ατομικές μηνύσεις δεν μπορούν να αγνοηθούν, διότι υποβάλλονται από ένα συγκεκριμένο επίσημο πρόσωπο κάθε φορά και φέρουν την ταυτότητα και τα στοιχεία του ατόμου αυτού.
●Για να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη στους πολίτες , μέσω της δίκης και της τιμωρίας των επίσημων κυβερνητικών αρχών για τα εγκλήματα και τις παραβάσεις τους κατά τις ανθρωπότητας όσων αφορά την πανδημία του κορονοϊού, θα πρέπει να υποβληθούν χιλιάδες ατομικές μηνύσεις από χιλιάδες ενήλικες πολίτες. Όταν εκδικαστούν, πιθανώς θα εκδικαστούν όλες μαζί, οπότε μπορούμε να βάλουμε κοινό δικηγόρο.
●Για να κάνετε την μήνυση, ακουλουθήστε τα παρακάτω βήματα:
1. Πατάτε στον παραπάνω σύνδεσμο.
2. Εκτυπώνετε το έγγραφο.
3. Συμπληρώνετε πάνω του τα προσωπικά στοιχεία που σας ζητούνται.
4. Πηγαίνετε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα της περιοχής σας και υποβάλλετε το έντυπο, εντελώς δωρεάν.
.
.
●Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ, ή ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΜΗΝΥΣΗ:


"Συντάσσεις τη μήνυση, την εκτυπώνεις, παίρνεις τηλέφωνο στην αστυνομία και τους λες θέλω να καταθέσω μία μήνυση πότε μπορώ να έρθω; Σε ρωτάνε σε ποιον; τους λες: κατά του πρωθυπουργού, του υπουργού υγείας, και του κυρίου Τσιόδρα. Οκ, σου λένε πότε να πας, τους δίνεις τη μήνυση και την ταυτότητά σου την παίρνει, τη διαβάζει σου τη φέρνει να την υπογράψεις, σου δίνει τον αριθμό πρωτοκόλλου και τελείωσες. Μισή ώρα δουλειά. Πρόσεξε να δώσεις τη διορθωμένη. Κάποιος έγραψε ότι η πρόεδρος της δημοκρατίας δεν ήταν του Αρείου πάγου. Ας μπει ότι ήταν δικαστικός το ίδιο πράγμα είναι. Αλλού είναι η ουσία της μήνυσης. Δεν βλέπω τηλεόραση εδώ και 5 χρόνια και ελάχιστα γνωρίζω για τα πρόσωπα που βάζουν για να μας δουλεύουν. Το θέμα είναι να νιώσουν ότι γνωρίζουμε."

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ

⚠️ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ⚠️

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια